
Sauvignon Blanc borból erjesztett és érlelt ecet, ami saját receptúránk alapján nyerte el végleges ízét és illatát de igazából a csopaki pincéből származó, ott termett szőlőből készült bor adja meg az alapot a terméknek.
Igen kellemes illatú, jellegzetesen gyümölcs ízeket éreztető, de használata során nem uralkodik a vele ízesített ételeken, salátákon. Teljessé teszi az elvárt ízhatást amit a borecettel szemben támasztanak.
Mint fehér borecet a felhasználását csak bizonyos készítményekhez ajánljuk, ugyan úgy mint a vörös bor alapú ecetnél. Saláta készítésnél különösen a nyers uborkához biztosít egyedi gasztronómiai élvezetet. Teljesen különleges ízt ad a vele készült hagymasalátának.
Mivel semmiféle adalékanyagot, ízfokozót nem tartalmaz, felhasználása során érdemes egy kevés cukrot vagy mézet és egy csipet sót használni. Ez mégjobban kihozza belőle az ízeket.
A kívánt saláta elkészítése vagy a már kész étel ízesítése után a kóstolás mindenre választ fog adni.
|